Langedrag Naturpark

Hei og hopp! da var jeg tilbake..

Var så heldig å få en praksisplass gjennom Nav/Eskoleia hos Langedrag naturpark nå rett før jul, så jeg legger ut noen bilder derfra. Det jeg kanskje ikke har fortalt dere på bloggen her før, er at jeg studerer Ulv. Dette er noe jeg gjør på min egen fritid og litt via jobben, så man kan si at jeg har en personlig interresse. Var heldig å fikk være med Rovdyr ansvarlig Frank Andre Soma på div oppdrag når det gjaldt rovdyr og da spesielt ulv og Gaupe. Håper dere liker bildene:)

 Utrolig utsikt fra Langedrag..

Snorre:)

Dette er den fine gjengen jeg var så heldig å få jobbe med i stall og fjøs:)

Frank Andre Soma inne hos de sosialiserte ulvene på Langedrag.

Grisepurka Emma:)

Villsvin

Takk til alle på Langedrag for ett utrolig fint opphold.. Vi ses snart:)

 

 

Signatur

2 kommentarer

Fotogal

17.01.2013 kl.21:02

Ser virkelig ut som en flott plass og det må være utrolig gøy å jobbe der!

Har aldri vært der men har veldig lyst til å besøke langedrag.

Kanskje jeg skulle satt det opp som et av målene for i år:-)

Kjempefine bilder hvertfall!

Iterrenget - OleM

17.01.2013 kl.21:06

Fotogal: Det syns jeg du skal gjøre:) Langedrag er et utrolig fint sted og flinke folk som jobber der. utrolig fin natur og mange fine dyr som lever sammen i harmoni:)

Skriv en ny kommentar

Søk Iterrenget

Iterrenget - OleM

Iterrenget - OleM

25, Kongsvinger

Er glad i å være ute i naturen. Fiske og ekspedisjoner er min store lidenskap. Vil med denne bloggen dele mine naturopplevelser/ ekspedisjoner fra kortere til lengere turer. Sier aldri nei til en tur på fjellet, eller en tur i villmarka. Trives best i de dype skoger med ørretvann i sikte og gjør ingenting om en ulv eller bjørn skulle streife forbi:) Hvis noen kunne tenke seg å sponse meg er det bare å ta kontakt så får vi til en bra avtale, og om det er noe du/dere lurer på kan dere sende meg en mail: Iterrenget@hotmail.com Husk copyright;)

 photo Foreningenvaringrerovdyr_zpsed7ec293.jpg      photo Bfr_zps38079f97.jpg      photo Aksjonenrovviltetsroslashstlogo1_zps0bb408c5.jpg     Photobucket    

Besøk også:

Arkiv

hits