Lukten av femundsmarka!

Heisan folkens! Nå nærmer det seg mai Måned og det er snart så jeg legger ut på en liten langtur i Femundsmarka. Må innrømme at det begynner å klø i fingra etter å komme ut nå! Fikk også en skikkelig motivasjonsboost etter foredrag med Villmarksjenta Maria, som var her på Kongsvinger sist tirsdag.  Skal være ute en måned hvis alt går som planlagt. Diego har gått mye med kløv i vinter og er mer en klar han også for et lite eventyr:) Vi skal følge en del av ruta til Lars monsen, men noen avvik vil det bli. Skal filme en del av turen så ja, det blir en liten videosnutt som jeg legger ut i slutten av Juni..  Er fortsatt en del utstyr som jeg mangler, men regner med og ha det meste klart i slutten av mars:) Takk til dere som følger meg, det setter man pris på:)

 

Signatur

13 kommentarer

Eva-Lena N. Buhaug

31.01.2013 kl.10:38

Det blir spennende!

Iterrenget - OleM

31.01.2013 kl.10:47

Eva: Ja det blir morro å se hvordan det går men regner med at det går greit:) første ordentlige langtur:)

Sondre Larsen

31.01.2013 kl.17:39

Det blir morro! Jeg skal også til femundsmarka til sommeren, det gleder jeg meg til!

Fotogal

31.01.2013 kl.21:28

Ah, det hørtes supergøy ut! :-)

Jeg skal forhåpentligvis prøve meg på en ny tur over hardangervidda i sommer, men denne gangen tenkte jeg å sette av 2 uker. 1 uke var alt for lite!

Iterrenget - OleM

31.01.2013 kl.22:35

Fotogal: Hardangervidda ja:) hører stadig mye bra om hardangervidda men har aldri hatt mulighet til å reise dit.. må ta en tur så fort det er mulig:) ja det er greit å ha litt tid på seg så får man mulighet til å nyte turen ekstra:)

Iterrenget - OleM

31.01.2013 kl.22:36

Sondre Larsen: Du skal det ja, hvor i femundsmarka skal du og når tenkte du?:)

Villmarksjenta

01.02.2013 kl.09:31

Hei!

Så fin blogg du har :) Ønsker deg masse lykke til på turen i Femundsmarka, misunner deg den ;)

Om du er i nærheten av Revsjøen, anbefaler jeg at du tar turen innom. Bra med fisk og utrolig flott område. Det ligger en nydelig leirplass Nordvest for innsjøen, nesten helt nedtil vannet.

Villmarkshilsen Maria

Iterrenget - OleM

01.02.2013 kl.10:34

Villmarksjenta: Hei du!:) Tusen takk for det, begynner å hjelpe på nå.. hehe. Men da må jeg jo nesten ta en tur innom Revsjøen når du sier det:) Har egentlig ikke lagt noen spesiell rute, men skal hvertfall padle opp femund og svinge av mot svenskegrensa og videre nordover. Ser på kartet at Revsjøen ligger øst for toppen av femund så det passer jo ganske bra;) Så må du ha masse lykke til med turen din. regner med at du skal ta bilder/video.. skal bli morro å se:)

Sondre Larsen

01.02.2013 kl.12:39

Jeg har ikke helt bestemt meg for hvor jeg skal gå enda, men jeg tror jeg skal gå fra Røavassdraget og opp til svenskegrensa ved Rogen og deretter til toppen av Stor Svuku, og ned til Femunden igjen ved Haugen gård.

Sondre Larsen

01.02.2013 kl.17:40

Glemte å skrive når jeg skulle dit, men jeg skal dit i slutten av juli og begynnelsen av august :)

Iterrenget - OleM

04.02.2013 kl.03:51

Sondre Larsen: Det blir nok en fin tur! ingen dårlig rute det;) men om man er usikker er det jo også greit å planlegge litt mens man går:)

04.02.2013 kl.15:18

Tusen takk for kommentaren om ulvehunden min.

Ja det er ikke mange Saarlooser i Norge.

Så spennende tur du skal på, det gleder jeg meg til å lese om.

Legg meg gjerne til i vennelisten :)

Hvordan har du laget designet på bloggen ?

Det ser helt nydelig ut!

Annie

Iterrenget - OleM

04.02.2013 kl.16:50

Anonym: Hei! Tusen takk for det, hyggelig at du liker designet:)

Ja det er utrolig fine hunder. Hvor gammel er din og hvordan syns du det fungerer? hentet du han i Sverige/finland?

Har brukt en del koder for å lage designet, litt vanskelig å forklare her men det er ikke så utrolig vanskelig:)

OleM

Skriv en ny kommentar

Søk Iterrenget

Iterrenget - OleM

Iterrenget - OleM

25, Kongsvinger

Er glad i å være ute i naturen. Fiske og ekspedisjoner er min store lidenskap. Vil med denne bloggen dele mine naturopplevelser/ ekspedisjoner fra kortere til lengere turer. Sier aldri nei til en tur på fjellet, eller en tur i villmarka. Trives best i de dype skoger med ørretvann i sikte og gjør ingenting om en ulv eller bjørn skulle streife forbi:) Hvis noen kunne tenke seg å sponse meg er det bare å ta kontakt så får vi til en bra avtale, og om det er noe du/dere lurer på kan dere sende meg en mail: Iterrenget@hotmail.com Husk copyright;)

 photo Foreningenvaringrerovdyr_zpsed7ec293.jpg      photo Bfr_zps38079f97.jpg      photo Aksjonenrovviltetsroslashstlogo1_zps0bb408c5.jpg     Photobucket    

Besøk også:

Arkiv

hits