Nye klær fra XXL

Hei!

Har da vært en tur innom XXL igjen, og dette er ytterplaggene jeg skal bruke i Femundsmarka. Da håper jeg bare at det holder mål, og jeg vil skrive mer om disse plaggene senere.

 

Vind/vanntett jakke, Bergans - Jakken ser ut til å ha gode ventilasjons muligheter, behagelig lett materiale.Vind/vanntett bukse i Gore-Tex materiale - Lett og behagelig stoff.

Vind/vanntette hansker.. Gore-Tex, Sasta - Greit med noen gode hansker når man skal padle en del i sur vind.

Hva bruker dere andre som ytterplagg og evt mellomplagg?

Signatur

2 kommentarer

Marte og Sharko

08.05.2013 kl.09:16

Fine innkjøp :) Det kommer nok til å bli bra!

Det kommer jo veldig ann på temperatur hva man har på seg, men stortsett så holder jeg meg til trelagsregelen. Det er bedre å ta av seg om det er for varmt enn å ha for lite.

Iterrenget - OleM

10.05.2013 kl.13:58

Marte og Sharko: Det er sant, jeg holder meg til den regelen selv:)

Skriv en ny kommentar

Søk Iterrenget

Iterrenget - OleM

Iterrenget - OleM

25, Kongsvinger

Er glad i å være ute i naturen. Fiske og ekspedisjoner er min store lidenskap. Vil med denne bloggen dele mine naturopplevelser/ ekspedisjoner fra kortere til lengere turer. Sier aldri nei til en tur på fjellet, eller en tur i villmarka. Trives best i de dype skoger med ørretvann i sikte og gjør ingenting om en ulv eller bjørn skulle streife forbi:) Hvis noen kunne tenke seg å sponse meg er det bare å ta kontakt så får vi til en bra avtale, og om det er noe du/dere lurer på kan dere sende meg en mail: Iterrenget@hotmail.com Husk copyright;)

 photo Foreningenvaringrerovdyr_zpsed7ec293.jpg      photo Bfr_zps38079f97.jpg      photo Aksjonenrovviltetsroslashstlogo1_zps0bb408c5.jpg     Photobucket    

Besøk også:

Arkiv

hits